Месец: м.г

84 posts
Повеќе

Советот за безбедност на ОН ги осуди масовните руски напади врз Украина, во кои загинаа 31 цивил, а повеќе од 160 се повредени

Русија беше остро критикувана во Советот за безбедност на ОН за нејзините масовни ракетни и беспилотни напади врз…