Месец: м.г

306 posts
Повеќе

Фото: Гол маж на “Илинденска”

Скопјани кои викендов имаа несекојднева неделна прошетка во Градскиот парк. На семафорот на крстосницата на улиците „Илинденска“ и…
Повеќе

IN MEMORIAM: Почина Ратка Димитрова

Ратка Димитрова, пратеничката од првиот парламентарен состав, почина на 80-годишна возраст. Таа беше координатор на првата пратеничка група…