Месец: м.г

24 posts
Повеќе

ЕКСКЛУЗИВНО : Пратеници кои ги отворија собраниските врати биле во телефонска комуникација со странство

Телефонска комуникација со Австрија и тоа со службен државен телефон сопственост на службите на Владата била остварена со…