ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО : Бомбите поставени во Собрание на 27 април

Импровизирани експлозивни направи биле поставени на 27 април за време на настаните во Собранието. Во обвинителниот акт пишува : “обвинетиот Лазаревски Јованче околу 20.40 часот на првиот спрат на Собранието под работно биро во канцелариите бр.116 и 118 кои меѓусебно се поврзани оставил импровизирана екслозивна -две пиротехнички средства со компримиран бутан гас од 300мл облепени со селотејп трака”.
На фотографијата до која дојде dosie.mk се овие импровизирани бомби сликани во холот на Собрание.

Total
0
Shares
Поврзани објави