Месец: м.г

32 posts
Повеќе

Димче пуф пуф транс

Поскапува водата. Кому му е гајле? Ќе се менува Законот за пушење….ееее ова е за дебата. Гледам сите…
Повеќе

“Не се враќам в затвор оти ќе умрам” , му пиша писмо затвореник – бегалец на премиерот Заев

До редакцијата на dosie.com.mk пристигна отворено писмо до премиерот Зоран Заев и министерот за правда како и документација…
Повеќе

Доминџоси

Субвенции за сончогледи. Го читам ова по статуси на ФБ. Исто нешто пишуваат луѓе кои не се познаваат…