Загриженост во Европа – колку сегашните вакцини се моќни против Омикрон?

Заев ја потврдил оставката од лидер на СДСМ и од функцијата премиер, го споменал Ковачевски

Одмазда е мотивот за убиство на ученици во Косово (видео)

Пронајдено 45-то тело, останки од дете, при повторен преглед на возилото

МОЈА ПРИКАЗНА

Повеќе

Ново сведоштво за несреќата: „Видов маж кој ја носи девојката на раце и татко чијшто син останал во автобусот“

“Најпрво мислев дека шумата гори. Пламените јазици беа огромни. Ако не се лажам сигурно беа 2-3 метри. Силен пожар“, вели Валентин…
Повеќе

Газменд беше дел од кабинетот на градоначаликот на Кичево, во петокот го славел 27-миот роденден со вереницата во Истанбул

27 годишниот Газменд Укали од Кичево и неговата вереница 23 годишната Албина Белули од Тетово се едни од лицата што утрово загинаа во…
Повеќе

22-годишна студентка од Дебар, е најдобар студент на Универзитетот во Бристол, Англија, од областа на клеточна и молекуларна медицина

Доника Клења, 22-годишна студентка од Дебар, е најдобар студент на Универзитетот во Бристол, Англија, од областа на клеточна и молекуларна…

СВЕТ

Повеќе

Се чека оставка на Бојко Борисов

Еден по еден лидерите на партиите во Бугарија поднесуваат оставки по парламентарните избори. Следуваше и лидерката на Бугарската…


Dosie.mk е единствен портал од европското семејство на професионални медиуми
Порталот е дел од регистарот на професионални медиуми