Месец: м.г

130 posts
Повеќе

Груби: За иднината на земјата сме подготвени да се откажеме и од привремена влада на чело со премиер Албанец, не само од нашите мандати

За иднината на нашата земја сме подготвени да се откажеме и од привремена влада и од премиер Албанец…