Месец: м.г

39 posts
Повеќе

Ванковска ги собира последните 900 потписи за претседателската кандидатура, до 10 илјади се приближува и Јакимовски

Претседателската кандидатка на Левица, Билјана Ванковска-Цветковска, е на чекор да обезбеди 10 илјади граѓански потписи неопходни за влез…
Повеќе

Таткото на Вања плачел и тврдел: „Не ги знам!“, адвокатот побара да го пуштат од притвор

Таткото на убиеното четиринаесетгодишно девојче Вања Ѓорчевска, Александар Ѓорчевски кој е осомничен дека и давал информации на групата…