Месец: м.г

109 posts
Повеќе

РЕДОК ФЕНОМЕН – родено женско бебе близнак на ГАК со амнионска обвивка (ЧУВСТВИТЕЛНО ФОТО)

На Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство – Скопје, денеска беше родено женско бебе-близнак заедно со амнионска обвивка.…