Д-р Беќаровски: Додека не се скапи, набавете си комбинирани брзи антигенски тестови

Диви свињи на патот Охрид – Св. Стефан

Неверојатна приказна на мистериозната жена пронајдена на Крк: По 10 дена откриен нејзиниот идентитет

НОВ ЗЕМЈОТРЕС ВО ХРВАТСКА: Се тресеше тлото во Петриње

ОРГАНСКО

септември 23, 2021

МОЈА ПРИКАЗНА

Повеќе

„Кршев прозорец и го извлекував својот болен татко од болницата, додека луѓето без придружба гореа живи“, вели очевидец на пожарот

„Ги гледавме како горат живи и не можевме да сториме ништо. Сè се случи за една секунда, слушнавме како нешто пукна, некој свика ‘пожар’ и…

СВЕТ


Dosie.mk е единствен портал од европското семејство на професионални медиуми
Порталот е дел од регистарот на професионални медиуми