Видео: Заев: Ко то тамо пева – Кочи Мицко

Кампањата за локалните избори ДОСИЕ ќе ја следи малку поинаку. Време е да ги извадиме интересните моменти од пораките на политичките партии кои на комичен начин испраќаат сепак сериозни пораки. Ги повикуваме читателите доколку имаат видео од митинг или настан со интересна содржина да ни го испратат.

Total
7
Shares
Поврзани објави