Мисијата исполнета: Критичарите го фалат најновиот филм за Бонд

Филмот за Џејмс Бонд „Не е време за умирање “ дебитираше 18 месеци подоцна поради пандемијата на Ковид-19, но повеќето критичари го делат мислењето дека вредеше да се чека.

Рецензиите по лондонската премиера се пофалби за петтото и последно појавување на Даниел Крег во неговиот 15-годишниот мандат на британски таен агент, што започна со „Казино Ројал“ во 2006 година.

Првично требаше да излезе во април 2020 година и одложен трипати оттогаш, No Time To Die ја имаше својата светска премиера во вторникот во Лондон, со присуство на неговите sвезди и членови на британското кралско семејство.

“Ова беше најпризмениот Даниел Крег и, се осмелувам да кажам, најинтимен приказ на Џејмс Бонд со моќна, неочекувана и многу емотивна исплата – дефинитивно вредна за чекање!”, напиша филмскиот критичар Скот Менц на Твитер.

Во средата, ден по лондонската премиера, филмот доби рецензии со пет ѕвезди од бројни критичари.

Total
1
Shares
Поврзани објави