Пејачката Јулија – помолете се за мојата ќерка се бори за живот на онкологија

Познатата пејачка и водителка Јулија ги повика сите кои ја познаваат нејзината ќерка да се помолат за спас. Ќерката боледува од карцином и животот и виси на конец. Нејзе и е дијагностициран карцином на коските и црниот дроб. По една години хемотерапии и лечење девојката се крена на нозе , но сега повторно болеста се врати.

“Драги мои пријатели , помолете се за моето девојче , за мојата хеорина, за мојата светлина.

Молете се за Божје чудо , зашто Адријана во болка се бори за својот живот на клиниката за онкологија.

Верувам дека Бог ќе направи чуди , зашто за Бога е возможно се. Секој на свој начин испратете љубовм испратете молитва, да го крене моето девојќе.

Господи помилуј Оче наш спаси нас. “- напиша Јулија.

Total
7
Shares
Поврзани објави