Твитер го блокираше Филипче

Твитер го блокираше официјалниот профил на министерот за здравство, Венко Филипче поради „забележана необична активност спротивна на правилата на социјалната мрежа“.

На 16-ти месецов профилот на Филипче беше ставен на рестрикција од страна на социјалната мрежа откако, наводно при логирање бил внесен погрешен код за верификација.

Total
20
Shares
Поврзани објави