Тони Михајловски кандидат за градоначалник на Куманово

ВМРО – ДПМНЕ на Централниот комиет ги утврди кандидати за градоначалници.

 • Тони Михајловски за Куманово
 • Александар Стојковски за Ѓорче Петров
 • Дарко Костовски – Бутел
 • Жарко Ристески – Македонски Брод
 • Дејан Владев – Свети Николе
 • Димчо Атанасовски – Македонска Каменица
 • Елеонора Рашковска – Берово
 • Зоран Здравески – Чашка
 • Маријан Миленковски – Пробиштип
 • Миле Петков – Виница
 • Александар Китански – Пехчево
Total
1
Shares
Поврзани објави