Фото – ИСЧЕЗНАТА 10 дена!

Денес е 10-ти ден откако баба Рада излегла од домот во Волково и се упатила во непознат правец.

Семејство упатува апел секој кој ќе ја види да ја информира полицијата или да ги контактира нив.

Нејзини фотографии се споделуваат и на социјалните мрежи.

Total
5
Shares
Поврзани објави