Фото: Филипче изврши тешка операција на кичма

Утрово успешно извршивме операција врз млада пациентка, која имаше протрузија на дискус во лумбалниот р’бет, што и предизвикувал проблем со одењето. На моите колеги кои ми асистираа во сала им благодарам. На пациентката и посакувам што побрзо опоравување.

Total
3
Shares
Поврзани објави