Чавков ќе се брани од слобода, потврди Апелација

Апелациониот суд ја одби жалбата на обвинителството за прифатената гаранција Митко Чавков обвинет за настаните од 27 април да се брани од слобода. Со тоа решението на Кривичниот суд станува правосилно и по комплетирањето на документацијата чавков ќе биде пуштен од Шутка. Тој за бранење од слобода понуди а судиите во Кривичен прифатја гаранција од имот вреден 600 000 евра.

Total
0
Shares
Поврзани објави