Да и помогнеме на Јасна , се бори со инвазивен карцином

ДА И ПОМОГНЕМЕ НА ЈАСНА💖
НАШАТА ПОМОШ ЗА НЕА Е ЖИВОТ😇 ❗️❗️❗️
Драги хумани луѓе, бројот за донации е ПРОДОЛЖЕН❗️❗️❗️
Донирај 100 денари, со вртење на:VIP-143 462 ,T-MOBILE-143132
Ве молам ДОНИРАЈТЕ – СПОДЕЛЕТЕ…
Требаме сега многу ❤️❗️❗️

Јасна е 50 годишна жена, мајкацболна од рак која со месеци МОЛИ за донација за лекување!, Боледува од карцином, кој е инвазивен и брзо се шири…. Пред извесен период имала 5 сериозни операции….и потребни и се финансиски средства…, потребни за да го продолжи лекувањето. Ги замолува сите хумани граѓани кои се во можност да и помогнат(Будимпешта,Унгарија7.000 евра.), сите хумани граѓани кои се во можност да и помогнат.

може да се донира на :
VIP-143 462 i
T-MOBILE-143132,

JASNA KUZMANOVSKA
TRANSAKCISKA SMETKA- ‎‎‎200002417432052
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
I DEVIZNA- KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE—SWFT: KOBSMK2X,
IBAN BR:MK07300307047505727

или на следниот линк:

https://www.facebook.com/donate/298868287575578/

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

КУРИР дознава: Модераторот на „Јавна соба“ е сопруг и татко од Кисела Вода кој испраќал експлицитни фотографии од малолетнички – се нарекол Вирус

Јавноста, а особено родителите се кренаа на нозе откако беше обелоденето постоењето на групата „Јавна соба“ на апликацијата…