Да му помогнеме на Тоше !

Иако приказната на Тоше сте ја виделе и на социјалните мрежи и на портали сепак да не остане еден ден објавена и заборавена. DOSIE.MK го објавува неговиот апел за помош и бара помош за Тоше. Нему може да му се помогне само со уплата на сметка оти мобилните оператори не му обозможиле број за донации. Апелот за помош Тоше сам го кажа:

Почитувани, моето име е Тоше Илиевски, имам 30 години и боледувам од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Подари високите финансиски трошоци и покрај многуте прегледи и лечења кои ги плаќам лично, би Ви би бил благодарен на сите хумани луѓе да дадете доброволен прилог за да можам да ги платам и останатите лечења, а имам и можност за лечење во странство.

Во прилог ви ја прикажувам мојата трансакциска сметка.

БРОЈ НА СМЕТКА:200003247541853

СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

Тоше некогаш и сега
Total
0
Shares
Поврзани објави