ФОТО : Фатени но не може да бидат казнети, бегалци запалиле кабли и опадоци

Револтирани граѓани објавија фотографии од опад кој бил запален , односно кабли и гуми кои енормно ја загадуваат околината.

По интервенција на грдскиот инспекторат биле фатени луѓе кои горат кабли и друг отпад. Повикана била полиција но осомничените биле пиштени. Образложението било дека истите се багалци од Косово и не можело да бидат казнети.

Ова се фотографии од местото каде се гори опад кој е опасен и го загадува градот. Се наоѓа во општина Гази Баба.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави