ФОТО: Реакцијата на Дејан Ловрен по упадот на терен на активисти на Pussy Riot

На почетокот на вториот дел од финалето во фудбал и резултатот од 2: 1 за Франција, на теренот упаднаа група луѓе облечени како полицајци. Еден од нив се обиде да го гушне Дејан Ловриќ , но нему ова не му се допадна и го оттурна од себе и помогна полицјата да го одвлечка од теренот. Одговорноста за овој инцидент ја презаема активисти на анархистичката група Pussy Riot.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави