ВИДЕО : Обоен и оживеан нем филм од Првата светска војна

https://www.facebook.com/bbcnews/videos/313665189218019/

Видеото е дел од оживувањето на нем фирлм од Првата светска војна. Ова ремек дело го работи режисерот на Господарот на прстените, Питер Џексон.

Total
0
Shares
Поврзани објави