Одземеноста на рацете и нозете може да ми се лекува само во странство, момче собира помош

Броеви за донации:
Телеком: 070-143-144
Вип: 143-470
Трансакциска сметка: 210501677982873 NLB банка.
За донации од странство :
IBAN Code: MK07210501677982873,
Bank name: NLB BANKA AD SKOPJE
Bank address: Majka Tereza br. 1 
Country: MAKEDONIJA
SWIFT: TUTNMK22

Јас Дарко Циревски 20 год. од Ресен во 2017 год. доживеав несреќа при скок во вода го повредив петтиот вратен пршлен, при што настана повреда на ‘рбетниот мозок. Дијагностицирана ми е quadriplegia (одземеност на раце и нозе). По долготрајни терапии и вежби во центрите во Македонија, стигнав до стадиум да ми требаат поинтензивни вежби и роботика со цел што повеќе да се подобри мојата состојба. По консултации со повеќе стручни лица ми е сугерирано да продолжам со поинтензивни терапии во poliklinika Glavic (Zagreb, Hrvatska), каде нивниот третман од 3 месеци чини околу 26.000 евра, цена која јас и моето семејство не можеме да ја обезбедиме, па затоа ги замолувам сите добри и хумани луѓе да ми помогнат да ги соберам потребните финансиски средства и да одам во најкраток можен рок. Ви благодарам од срце.

Total
0
Shares
Поврзани објави