Падна Дураку

https://www.facebook.com/Almakos1/videos/354247085329197/

Садула Дураку, министерот за екологија денеска на прошетка по повод прославата на Денот на албанската азбука се лизна и падна, симнувајќи се по скали во Старата чаршија. Во пресрет му излезе Талат Џафери, претседателот на Собранието, кој во последен момент го фати под рака.

видеото е превземено од АЛМАКОС

Total
0
Shares
Поврзани објави