Песната за најпознатиот бизнисмен ” Пуцко петрол” , кој доби државни тендери вредни милиони евра

Видеото е спот за изборната кампања на Исмаил Јахоски, или познатиот Пуцко петрол. Тој по петти пат е градоначалник на општина Пласница, а сега повторно е актурлен откако доби неколку тендери за кратко време меќу кои и снабдување на министерството за правда ЈСП и Службата за општи и заеднички работи на Влада вреден 15 милиони евра. Основач е на фирмата Пуцко петрол има многу вработени а во анкетниот лист има пријавено обемен имот.

Total
0
Shares
Поврзани објави