Тони тешко зборува и повраќа – судењето ТНТ неизвесно

Судскиот процес за ТНТ- рушењето на Космос на Фијат Цановски неизвесно е дали ќе продолжи. По наредбата за стражарно приведување, денеска тој не е донесен во судот бидејќи е на клиника на лекување. Моментално е на неврохирургија а неговиот адвокат вели дека тоа е од последиците од тепањето во неделата вечерта.

Мојот клиент вчера после 22 часот бил примен на клиниката. Тони тешко збори, дезоориентиран е и повраќа – рече адвокатот на Трајковски.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави