ВИДЕО : Хаос во МТВ , поплава и опасност од пожар

Утринава во зградата на Македонска радио телевизија поради поплава се направи хаос. Од замрзнати и пукнати цевки тече вода на сите страни во влезот и на горните катови по скалите. Работи само еден лифт и е тепачка кој да го користи оти во оваа зграда на 19 ката работат многу луѓе во државни институции.

Пред зградата има и против пожарно возило за секој случај да не дојде и до пожар оти водата не се снае каде се ќе пробие.

 

 

фото видео : Гоце Делчев

Total
0
Shares
Поврзани објави