ВИДЕО: Италијанските медиуми со сторија за убиството на семејството во Дебар, биле убиени на спиење

Италијанските медиуми објавија комплетна сторија за убиството на семејството Поцета во Дебар. Приведена е нивната 23 годишна ќерка, а оружјето со кое биле убиени е најдено на бензиска станица. Според полицијата таа прво ги застрелала родтелите, а потоа и сестрата.
Заминала во Италија и откако и кажале за смртта на семејството се вратила на погреб. Но истрагата дојде до неа и сега е во притвор но никој не го открива мотивот за ова тројно убиство за сопственото семејство.

Total
0
Shares
Поврзани објави