Видео: На легендата Боно од U2 му пукна гласот на концерт во Берлин

Боно пеачот на легандарната U2 синоќа во Берлин по само пет отпеани песни го изгуби гласот и концерот беше прекинат. Тој се обиде да ја отепее песната “Beautiful Day.” но гласот целосно му откажа. “Бев подготвен да пеам
за вас, но нешто се случи. Мислам дека нема да може да продолжиме. Не е праведно за вас …верувам не е голем проблем, но мора нешто да се направи”, се обрати Боно на публиката. Првично беше најавено дека можеби и ќе продолжи концерот, но по 15 тина минути пауза менаџерите објавија дека концертот се прекинува.

Total
0
Shares
Поврзани објави