ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме

На видеата направени од битолчани кои присуствуваа на кревање односно ставање македонско знаме на столб но полицијата интервенираше и дел од учесниците ги приведе а знамето беше симнато.

https://www.facebook.com/profajls/videos/2009685185762382/

https://www.facebook.com/profajls/videos/2009723429091891/

Total
0
Shares
Поврзани објави