ВО ЖИВО: Слегувањето на Благодатниот оган во Ерусалим

https://www.facebook.com/JerusalemPatriarchate/videos/279259256359454/

За прв пат учествува и владика на МПЦ-АО, дел од бугарската црковна делегација. Епископот Јаков Стобиски ќе го донесе вечерва Благодатниот оган во Македонија.

Total
0
Shares
Поврзани објави