Жена живее со гангрена на двете нозе , сестра и со здробени стопала итно се бара помош

Две беспомошни сестри живеат во многу лоша состојба без никаква финасиска помош но и огромен здраствен пробелем. Нивна соседка се одлучи јавно да побара итно помош.

Едната жена е со гангрена на двете нозе , а другата со здробени стопала и на инсулин. Да бидеме хумани и на било кон начин на овие жени да им се помогне.

Живеат во влага мрак и студенило. Се бара помош да се стоплат и да се платат сметки. Живеат во Чаир на улица Крсте Асенов 4/1-13.

На овие жени итно им е потребна и медицинска нега.

Ова е жиро сметката на една од сестрите
300007035000017 Валентина Главинова.
Котакт телефон 070 239 598

Total
0
Shares
Поврзани објави