Вмро го превзема Советот на Град Скопје

Официјално ВМРО-ДПМНЕ, заедно со неколку партии, обезбеди мнозинство од 24 советници од вкупно 45, со тоа ДУИ и СДСМ ќе бидат опозиција во Советот на Град Скопје❗

izvor FB status na Antinio Milososki

Total
1
Shares
Поврзани објави