Во министрство за надворешни работи утрово добиле дојава за поставени бомби

Министрство за надворешни работи информира дека утрово добиле дојава за поставени бомби.

-До Министерството за надворешни работи преку електронска пошта пристигна информација дека во зградата се поставени експлозивни направи. Министерството веднаш ги извести соодветните служби во МВР, по чии насоки заградата е веднаш евакуирана. Соодветно на безбедносните протоколи, штом се создадат соодветни услови, вработените ќе се вратат на работа, информираат од МНР

Total
0
Shares
Поврзани објави