Затворен рускиот Конзулат во Битола

По затворањето на неколку конзулати, Битола остана и без рускиот, кој се наоѓаше во строгиот центар на Битола.
По затворањето на конзулатот денеска беше испразнета и просторијата на почесниот конзул, Сергеј Самсоненко.

Total
19
Shares
Поврзани објави