Од утре децата во основните училишта нема да носат маски

Владата официјално потврди дека од утре учениците од прво до деветто одделение ќе одат без маски на училиште.

На владината седница која е сеуште во тек министрите ја прифатиле препораката на Комисијата на заразни болести. 

Сепак останува правото на избор, однoсно кој сака може да носи маска.

Total
1
Shares
Поврзани објави