Почина легендата на македонската адвокатура Саво Коцарев

Почина познатиот македонски адвокат Саво Коцарев.

Коцарев е роден во Охрид на 11 декември 1928 година.

Саво Коцарев ги работеше најтешките кривични дела и бил дел од големите случаи во македонското судство и поранешното југословенско судство.

Total
0
Shares
Поврзани објави