Фото: Изгоре барака во скопско Пржино

Изгоре барака во Пржино, жртви нема само материјална штета. Пожарникарите по пријавата за пожарот пристигнале за 10 минути и истиот е локализиран. На местото на пожарот за 10минути пристигнале против пожарни екипи. Градоначалникот на Кисела Вода, Филип Темелковски исто така беше присутен при интервенцијата на пожарникарите. По увидот на полицијата ќе се знае причината за пожарот.

Total
32
Shares

USJE
Поврзани објави