Антонио останува дома , Боки 13 ќе му помогне во лекувањето

Познатиот готвач Антонио Јанковски останува во својот дом и ќе добие неопходна медицинска нега. Му помогнаа хумани граѓани. Познатиот хуманист Боки Јованосвски денеска се сретна со Антонио во просториите на неговата хуманитарна организација “Меѓународен сојуз”. По средбата Боки 13 на ФБ и Инстраграм напиша:

“Другари, случајот со познатиот готвач АНтонио е комплетно решен ! Тој ќе си остане во својот дом, ќе добие сигурно вработување и заедно ќе се бориме за подобрување на неговата здраствена состојба!
Антонио е прекрасен, талентиран млад човек кој заслужува се најдобро!
Gooo Antonio, gooo my friend ❤️❤️❤️❤️

Total
0
Shares
Поврзани објави