Доделена 13 Ноемвриска награда на БППЗ на град Скопје

Конечно и покрај сите проблеми кои ги имаат пожарникарите спасители на град Скопје од намален број пожарникари спасители, проблемите со пресметките на нивната плата а за кој досие мк редовно пишува, овие пожртвувани и исклучително општествено одговорни граѓани на оваа држава конечно заслужија да бидат морално наградени за се што прават за безбедноста од пожари и други несреќи за нас граѓаните на град Скопје.

Досие.мк ви Честита на наградата

Total
0
Shares
Поврзани објави