ФОТО: Герила акција во центарот на Скопје


По најавата на Град Скопје за проширување на улицата Даме Груев за уште 2 ленти за автомобили, под закана од сечење се 20-тина возрасни дрвја од еден од најубавите дрвореди во центарот на градот!
Стоп за сечењето на дрвјата во градот!!!

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави