ФОТО : Лавина го затрупа патот пред Бигорски манастир

Патници кои патуваат од Маврово кон патот за Дебар кон Бигорскиот манастир јавуваат за огромна лавина снег срушена на коловозот. Лавината е пред Бигорски манастир на старото место на бензиската пумпа на Мак Петрол. Ниту по овој пат не е обезбедено возило кое би го расчистувало снегот пред возилата кои се движат.

Total
0
Shares
Поврзани објави