Фотографии од пoзнати водителки од Македонија на порно сајт

Фотографии од убави и атрактивни Македонки, меѓу нив и познати водителики , кои самите ставиле слики на некоја од социјалните мрежи, се најдоа на сајт за порнографски видеа и слики,пишува Слободен печат. Фотографиите се појавиле во рубрики „Македонки со големи гради“, „Македонки со големи задници“. Иако на зведите профилите на ФБ и инстаграм им биле заштитени односн затворени само за пријатели н еим с еверува дека пријателите ги давале жешките фотографии. Сепак не е исклучена можноста и од друг вид на злоупотреба на нивните профили.
Една од нив вели дека сосема случајно пријател и кажал дека нејзини фотографии од социјалните мрежи се објавени и на интернет страница со порно содржина. “Кога го отворив сајтот со цел да проверам за што станува збор, забележав дека, освен моите фотографии, таму се објавени и фотографиите од сестра ми, како и од уште десетина мои пријателки. Иако нема голотија на фотографиите, сепак многу е глупаво што нашите лица се појавуваат на сајтови за возрасни. Сè уште не сме се договориле како да постапиме, но многу веројатно е сите ние заеднички да го пријавиме случајот во полиција” – вели една од оштетените девојки.
Се работи за страница агрегатор на сите порно сајтови која ги апсорбира и пласира информациите кои се за возрасни. На веб-страницата можат да се најдат и фотографии од познати македонски водителки. Сајтот за кој станува збор, е еден од најпопуларните за ваква содржина. Во некои земји, веб страната била блокирана поради експлицитната содржина.

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

IN MEMORIAM: Почина Ратка Димитрова

Ратка Димитрова, пратеничката од првиот парламентарен состав, почина на 80-годишна возраст. Таа беше координатор на првата пратеничка група…