Градоначалникот на Демир Хисар повикан на разговор во полициска станица

Марјанче Стојановски градоначалникот на општина Демир Хисар е повикан на разговор во полициска станица поради заканите кон вработените кои и јавноста можеше да ги види. Тој дава изјава во полицијата.
Како што можеше да се види на видеото кое излезе во јавноста, им се заканувал на вработените во училиштата дека ќе ги прислушува нивните телефонски разговори и следи што прават и каде одат.
Вработените во општината пак добивале закани за преместување од нивните работни места и отпуштања.

во продолжение видеото објавено од порталот економски Лидер

https://www.facebook.com/ekonomskilider/videos/554668158300952/

Total
0
Shares
Поврзани објави