ВИДЕО: Груевски за одлуката на Апелација : Политички прогон

https://www.facebook.com/milkanov/videos/10156664184234105/

Ова видео е позајмено од новинарот Милка Смилевска од Ал Џезеира ТВ.
Изјавата е пред малку дадена пред Кривчниот суд каде се одвива друг процес за изборни нерегуларности.

Total
0
Shares
Поврзани објави