Исчезна основачот на здружението “Бранител 2001”, ќерката бара помош

Основачот на здружението “Бранител 2001” Предраг Петрушевски Бинго е исчезнат од вчера изутрина. Семејството на социјалните мрези објави негова фотографија и податоци.
“Татко ми Предраг е изчезнат. Од вчера(08.03) 09:15 часот му се губи секаков траг. Претпоставуваме дека е со автомобилот( пежо 406 сиво, KU 1998 AC).
Телефонот му е дома. Облечен е во црна кожна јакна и фармерки.
Ако некој го види или го има видено нека се јави на 077/516-543 или нека ми пише на профилот. Пријавено е во полицијаќ, објави неговата ќерка и бара помош и информации. Исчезнувањето е пријавено и во полција.

Total
0
Shares
Поврзани објави