Искасапено куче во Маџари

Алармантно ⚠️ во населба Маџари пред малку стотуку наидов на искасапени делови од кученце со веројатно мал раст, опаш и нозете. Ужасна и страшна глетка. Се гледа дека е од скоро искапсапено ден два максимум. Чувајте ги миленичињата околу нас живеат тешки психопати.

Ова е објава на член на група на љубители на миленичиња. Дополнитело се очекуваат фотографии од местото на страшната глетка, доколку остатоците не ги разнеле животни. Жената која го објави ова била згрозена од глетката , но и многу уплашена. Не успеала да фотографира веднаш.

Ова е веќе трет случај на касапени животни во Скопје. Во наслебата Аеродром две маалски кучиња беа убиени со секира, а пред само неколку дена на неколку мачиња им беа отсечени главите.

Досие.мк деновиве се обидува да дознае повеќе детали за што се работи кој и зошто го прави ова. Наскоро се надеваме на подетална анализа. Порталот ги повикува сите оние кои имаат некакво сознание да пишат на мејлот или во порака на фан страната.

насловната фотографија е од посленото касапење на две кучиња со секира , настан по кој сторителот се уште не е најден

Total
0
Shares
Поврзани објави