Исповед на девојка која наместо два дена во дом останала 13 години – “Родителите беа свесни дека не може да ме чуваат”

https://www.facebook.com/HRTvijesti/videos/2259389050820349/

 

извор: HTV

 

Total
0
Shares
Поврзани објави