Мерсиха Шукри за хуманоста: Ме прегазија на пешачки, сама отидов во болница

Мерсиха Шукри е музичар. Дел од Македонската филхармонија, вљубена во својата харфа.
Минатата година во февруари беше прегазена на пешачки премин од мотоциклист кој избега..
За свесноста на сите нас, за периодот на опоравување, за најтешките прашања, ќе проодам ли?
Ќе можам ли повторно да свирам на харфа?
За сето ова од Мерсиха Шукри и нејзината приказна…

Mersiha Shukri is a musician. Part of the Macedonian Philharmonic, in love with his harp.
Last year in February she was trampled on a pedestrian crossing by a motorcyclist who escaped ..
For the consciousness of all of us, for the period of recovery, for the most difficult questions, will I pass?
Will I be able to play the harp again?
For all of this by Mersiha Shukri and her story …

Mersiha Shukri është muzikant. Pjesë e filarmonisë maqedonase, në dashuri me harpën e tij.
Vitin e kaluar në shkurt ajo u shkel në një kalim të këmbësorëve nga një motoçiklist i cili u arratis ..
Për vetëdijen e të gjithëve, për periudhën e shërimit, për pyetjet më të vështira, do të kaloj?
A do të mund të luaj përsëri harpën?
Për të gjithë këtë nga Mersiha Shukri dhe historia e saj ..

Total
0
Shares
Поврзани објави